Igralca sta znana tudi po svojih šaljivih objavah na družbenih omrežjih. Foto: Reuters
Igralca sta znana tudi po svojih šaljivih objavah na družbenih omrežjih. Foto: Reuters

Ryan Reynolds in Blake Lively sta novico o velikodušni donaciji objavila na svojih družbenih omrežjih. Po mnenju para je novi koronavirus korenito vplival na življenje starejših in družin z nizkimi prihodki, zato sta del premoženja donirala nevladnima organizacijama Feeding America in Food Banks Canada, piše CNN.

"Pazite na svoje telo in srce," je povedal Reynolds ter dodal: "Pokličite koga, ki je v samoizolaciji, dajte mu vedeti, da ni sam." 32-letna igralka je dodala: "Ne pozabite na ljubezen, ki lahko potuje skozi vse to. Skupnosti se krepijo – nakupujemo za starejše, pripravljamo kosila za otroke. Vsi lahko naredimo nekaj drug za drugega, že s tem, da preprosto ostanemo doma."

Blake in Ryan sta se spoznala na snemanju filma Zelena svetilka, a sta bila takrat še oba v zvezi. Romantično sta se zapletla po dvojnem zmenku, na katerem sprva nista nameravala zmenkariti drug z drugim. “To je morala biti precej nerodna situacija za najina spremljevalca. Morala bi se posvečati njima, a sva na drugi strani mize med seboj prirejala pravi romantični ognjemet,” se zmenka spominja Reynolds. Leta 2012 sta se poročila, lani pa dobila še tretjega otroka. Družinsko življenje, ki ga sicer spretno skrivata pred očmi javnosti, postavljata na prvo mesto in poudarjata, da filmov nikoli ne snemata hkrati.