Andy je bil sprva ob Mariji precej sramežljiv. Foto: ESPN
Andy je bil sprva ob Mariji precej sramežljiv. Foto: ESPN
Andy Roddick in Marija Šarapova na podelitvi nagrad ESPY
Zbližala sta se na ESPN-ovi podelitvi nagrad najboljšim športnikom. Foto: ESPN
Mandy Moore in Andy Roddick
Nekdanji zlati par Mandy in Andy - ogovorila ga je ona, pustil jo je on. Foto: WireImage

Zvezo dveh najbolj zaželenih v svetu tenisa je potrdilo tudi nekaj njunih prijateljev, Andyja pa naj bi nedavno z Marijo videli tudi v javnosti, in sicer v klubu Zinc Lounge na kalifornijski plaži Manhattan, kjer se celo noč nista mogla odtrgati drug od drugega.

Neki Roddickov prijatelj je za US Weekly izjavil, da je par svoje razmerje skrival zaradi Marijine starosti. Nekdanja zmagovalka Wimbledona, v ZDA živeča ruska lepotička Šarapova, je aprila dopolnila 19 let, Roddick, nekdanji zmagovalec Odprtega prvenstva ZDA in eden najbolj zaželenih ameriških športnikov, pa je star 23 let.

Smola v karieri, sreča v ljubezni?
Andy, ki ga je prejšnji mesec rojak James Blake prehitel na lestvici ATP in s tem mlajšemu kolegu odvzel naziv najboljšega ameriškega tenisača, je pred dvema letoma končal večletno razmerje s pevko Mandy Moore, ki je bila prav tako še mladoletna, ko je spoznala Andyja. Prejšnji mesec so Andyja videli kositi z Mandy, kar je sprožilo govorice o pobotanju, čeprav je Moorova srečna z igralcem Zachom Braffom.

In govorice so meso postale ...
Šarapovi je oče Jurij odganjal snubce, a kot kaže, se Roddick, ki je v preteklosti že dajal precej nedvoumne izjave glede Marijine lepote in dolgih nog, ni ustrašil.

Tenisača naj bi se zbližala na podelitvi nagrad ESPY lanskega julija, ko sta se po zabavi umaknila v Tropicana Bar v hotelu Hollywood Roosevelt, kjer sta se pomenkovala do zgodnjih jutranjih ur. Januarja med Odprtim prvenstvom Avstralije je Šarapova več noči preživela ob opazovanju Roddicka med igranjem pokra v kazinoju, a oba sta vztrajno zatrjevala, da sta le znanca.