Chris Pratt in Olivia Munn sta bila skupaj že večkrat opažena v vidno prijateljskih odnosih. Foto: Reuters
Chris Pratt in Olivia Munn sta bila skupaj že večkrat opažena v vidno prijateljskih odnosih. Foto: Reuters

38-letni ameriški igralec se je po ločitvi od igralke Anne Faris odločil, da je čas za nove romance. Fotografi so ga po poročanju portala Entertainment Tonight v petek v Los Angelesu opazili na romantični večerji s 37-letno igralko Olivo Munn.

Vir blizu para je za ameriški portal potrdil, da sta uživala v restavraciji Craig's, kamor hollywoodski zvezdniki tudi sicer redno zahajajo. Dodal je, da sta bila sama in si bila precej blizu, ter poudaril, da zmenka nista želela skrivati, vseeno pa sta se poskušala izogniti množici fotografov. "V restavracijo sta najverjetneje prišla kar skozi kuhinjo."

Osmi najbolje plačani igralec v letu 2017 se je decembra uradno ločil od Farisove, potem ko sta poleti sporočila, da se po osmih letih zakona njuna skupna pot končuje. To pa niso prve govorice o razmerju z Munnovo, temveč so se začele pojavljati že na začetku januarja.

Farisova je leta 2016 med snemanjem podcasta z Munnovo v šali dejala, da je ravno ona njegova sanjska ženska, saj naj bi imela z njenim takratnim možem veliko skupnega. Si je pa tudi ona po ločitvi že našla novega partnerja - v razmerju je s fotografom Michaelom Barrettom.