Foto: AP
Foto: AP

15-letna edinka slavne igralke je izrezana podoba svojega očeta – francoskega milijarderja Francoisa-Henrija Pinaulta. Na podelitvi filmskih nagrad pa je najstnica z večerno toaleto, ki jo je ustvarila modna hiša Isaac Mizrahi, spomnila na svojo slavno mater v mlajših letih.

Foto: AP
Foto: AP

Hayek je namreč omenjeno obleko nosila leta 1997 na dobrodelnem dogodku, na katerem so zbirali denar za raziskave raka dojke.

Po podelitvi filmskih nagrad je modno zanimivost, da so obleko rdeče barve brez naramnic, ki jo je nosila Valentina, potegnili iz Salminega arhiva, na Instagramu razkrila stilistka Rebecca Corbin-Murray.

Igralka pa je za podelitev najprestižnejših filmskih nagrad izbrala bleščečo obleko oranžne barve, ki jo je za oblikovalko ustvarila modna hiša Gucci.

Mati in hči sta se po podelitvi oskarjev udeležili tudi zabave revije Vanity Faira, ki jo obišče največ znanih obrazov. Obe sta se za zabavo tudi preoblekli.

Salma in Valentina sta zadnje čase še kako prisotni na družabni "sceni". Februarja sta si iz prve vrste ogledali Guccijevo najnovejšo kolekcijo na milanskem tednu mode. Dvojici se je pridružila tudi Valentinina 22-letna polsestra Mathilde.

Ta se je francoskemu mogotcu rodila v zakonu z Dorothee Lepere. Skupaj imata še sina Francoisa.

Pinault ima iz zveze s slavno manekenko Lindo Evangelisto še sina Augustina Jamesa.

Sorodna novica Na preprogi v barvi šampanjca veliko bleščic in umirjenega glamurja