Megan Fox in Brian Austin Green sta dala zakonu še eno priložnost. Foto: EPA
Megan Fox in Brian Austin Green sta dala zakonu še eno priložnost. Foto: EPA
false
Nesoglasja naj bi se pojavila zaradi Meganine kariere, mlada igralka je namreč pogosto odsotna zaradi snemanja filmov, Brian pa si je želel, da bi več časa posvečala njemu in otrokoma. Foto: Reuters

Malčku je ime Journey River, slavna starša pa sta se zavila v molk, v katerem pravzaprav vztrajata že vse leto.

43-letni Austin Green, nekoč zvezdnik priljubljene nadaljevanke Beverly Hills - igral je Davida Silverja, in 13 let mlajša Foxova sta se spoznala leta 2004 na snemanju humoristične nanizanke Hope & Faith. Po več burnih letih skupaj in dveh zarokah sta se junija 2010 poročila na Havajih. V zakonu sta se jima rodila dva sinova - danes triinpolletni Noah in dveletni Bodhi.

Brian ima iz zakona z igralko Vanesso Marcil še sina Kassiusa.

Sprožen ločitveni postopek
30-letna zvezdnica Transformerjev pa je avgusta 2015 vložila zahtevek za ločitev in ob tem kot razlog navedla nepremostljive razlike. Ob tem je zahtevala tudi skrbništvo nad sinovoma.

Nesoglasja naj bi se pojavila zaradi Meganine kariere, mlada igralka je namreč pogosto odsotna zaradi snemanja filmov, Brian pa si je želel, da bi več časa posvečala njemu in otrokoma.

Tabloidi so izvohali, da sta ločeno živela že nekaj mesecev, vendar pa sta si zaradi otrok prizadevala ohranjevati prijateljske odnose.

Presenetljiva novica o nosečnosti
Nato pa je na začetku aprila letos odjeknila novica, da je igralka spet noseča, kar se je potrdilo še isti mesec na filmski premieri v Las Vegasu, ko se ji je pod obleko jasno risal trebušček. Začela so se ugibanja, kdo bi lahko bil otrokov oče - sum je padel na njenega soigralca pri Ninja želvah Shio LeBeoufa, vendar so se govorice izkazale za neresnične.

Kmalu pa so se pojavile fotografije s Havajev, na katerih se Foxova za roke drži s kom drugim kot s svojim možem, s katerim sta bila že sredi ločitvenega postopka.

Paparaci so ju nato še večkrat ujeli na losangeleških ulicah, sama sta se sicer zavila v molk, vendar je vir blizu para za revijo People potrdil, da sta se odločila dati svojemu zakonu še eno priložnost, da živita v Malibuju skupaj s svojiima sinovoma in čakata prihod novega družinskega člana.