Naomi Campbell je priznano ime v svetu mode. Foto: Reuters
Naomi Campbell je priznano ime v svetu mode. Foto: Reuters

V intervjuju za Evening Standard leta 2017 je povedala, da si želi otrok, a da se ji ne mudi: "Ves čas razmišljam o tem, da bi imela otroke." Dodala je, da ob današnji znanosti lahko to stori, ko bo želela oziroma ko bo napočil pravi trenutek. In zdaj očitno je.

Z novico je 50-letna manekenka, ki naj bi bila po pisanju britanskega Dailyja Maila samska, leta 2018 je bila v zvezi z raperjem Skepto, leta 2019 pa so ji pripisovali romanco s pevcem Liamom Paynejem, presenetila vse svoje oboževalce.

Podrobnosti o rojstvu ni razkrila, na družbenem omrežju je k ljubki fotografiji, na kateri drži stopala svoje prvorojenke, napisala, da jo je za mater izbral čudovit mali blagoslov. "Tako počaščena sem, da imam v svojem življenju to nežno dušo. Ni besed, s katerimi bi opisala vezi, ki jo zdaj delim s tabo, moj angel. Ni večje ljubezni."

V komentarjih se vrstijo čestitke, Naomi sta čestitali igralki Zoe Saldana in Jodie Turner-Smith, pa tudi modni oblikovalec Marc Jacobs, ki je med drugim napisal: "O moj bog! Danes je dan? Neverjetno! Kako srečna je ona in kako srečna si ti! Čudovita mati boš."