Brad Pitt se je premiere udeležil v podporo svoji večletni spremljevalki Angelini Jolie. Foto: Reuters
Brad Pitt se je premiere udeležil v podporo svoji večletni spremljevalki Angelini Jolie. Foto: Reuters
Policija je Ukrajinca takoj pridržala. Foto: Reuters

Pitt se je skupaj z Angelino udeležil premiere v hollywoodskem kinematografu El Capitan, ko je moški nenadoma preskočil ograjo in stekel do 50-letnega zvezdnika, medtem ko se je ta sprehajal po rdeči preprogi in dajal avtograme.

Moškemu je uspelo udariti Pitta, še preden je posredovala policija, igralec pa je udaril nazaj, po incidentu pa je še naprej podpisoval avtograme. Po navedbah TMZ-ja je losangeleška policija napadalca pridržala čez noč in bo obtožen lažjega fizičnega napada. Višino varščine so postavili na 20.000 dolarjev.

Znan po potegavščinah na rdeči preprogi
Njegove identitete sicer niso potrdili, a po nekaterih navedbah naj bi šlo za 25-letnega Vitaliija Sediuka, zlogolasnega ukrajinskega TV-novinarja, ki slovi po svojih potegavščinah z zvezdniki.

Tako se je na nedavnem festivalu v Cannesu skušal zavleči pod obleko Americe Ferrere, na festivalu v Santa Barbari je otipaval mednožje Leonarda Di Capria, prekinil Adelin zahvalni govor na podelitvi grammyjev in poljubil Willa Smitha na moskovski premieri njegovega filma. Smith mu je zaradi tega prisolil zaušnico.

Po navedbah očividcev je Pitt zapuščal premiero Disneyjevega filma, v katerem Joliejeva igra zlobno čarovnico, "malce napet", ko je vodil svoje otroke prek avle proti stranskemu izhodu.
V spodnji galeriji pa še nekaj fotografij s premiere filma, v katerem igrata tudi Elle Fanning in Sam Riley.