Nazadnje sta bila uradno fotografirana julija. Foto: AP
Nazadnje sta bila uradno fotografirana julija. Foto: AP

Manekenka Nazanin Mandi in pevec Miguel, ki sta se spoznala pri 18 letih in pred oltar stopila novembra 2018, sta lanskega septembra naznanila, da se po 17 skupnih letih razhajata. "Drug drugemu želita vse dobro," je takrat dejal njun predstavnik za odnose z javnostmi.

Sorodna novica Miguel in Nazanin Mandi sta se po skoraj 17 letih razšla

Letošnjega februarja sta se 36-letnika znova znašla v objemu drug drugega. Na to, da sta se pobotala, je tudi Miguel namignil z objavo videa na družbenih omrežjih, ki ga je sestavljala serija skupnih fotografij, pospremil pa ga je opis: "Ljubezen zdravi. Ponosen sem na naju."

Po skoraj štirih letih zakona pa se je igralka odločila, da vseeno dokončno vloži zahtevo za ločitev od zvezdnika. Razlog razhoda naj bi bile nepremostljive razlike, v dokumentih pa je razvidno, da je par, ki je bil skupaj nazadnje fotografiran julija, podpisal predporočno pogodbo, v kateri je delitev premoženja že določena. Uradni datum, ko naj bi se njune poti dejansko razšle, ni naveden, poroča tabloid Page Six.

Pred kratkim je sicer Nazanin Mandi na družbenih omrežjih zapisala, da je trenutno na popotovanju introspekcije, v okviru katerega znova odkriva neokrnjeno različico sebe – kdaj je bila najbolj svobodna in samozavestna ter kdo je takrat bila. Ta različica nje naj bi se še vedno skrivala v njej, a je zdaj okrepljena z življenjskimi izkušnjami in boljšo miselnostjo.