Katherine Heigl je razložila, da je scenaristka zelo skrivnostna in da ji noče povedati, kaj se bo zgodilo z njenim likom. Foto: EPA
Katherine Heigl je razložila, da je scenaristka zelo skrivnostna in da ji noče povedati, kaj se bo zgodilo z njenim likom. Foto: EPA
Talenti v belem
Heiglova pravi, da si želi s soigralci ostati do konca nanizanke. Foto: ABC

Na zabavi ob stoti epizodi priljubljene zdravniške nanizanke z izvirnim naslovom Grey's Anatomy, je bila največ pozornosti deležna simpatična svetlolaska, o kateri se je govorilo, da nanizanko zapušča.

Rhimesova skrivnostno molči
Razložila je, da si sicer želi ostati del ekipe do konca nanizanke, vendar to ni odvisno od nje, ampak od ekipe, tv-mreže in seveda scenaristke Shonde Rhimes, ki je znana po tem, da skrbno skriva vse podrobnosti scenarija toliko časa, dokler lahko, torej, dokler ni že skrajni čas, da svoje besedilo vidijo tudi igralci.

Heiglova, ki v nanizanki igra Izzie Stevens, kirurginjo, ki je ravno ugotovila, da je na smrt bolna in da jo čaka operacija možganskega tumorja, je tiskovni agenciji AP tako med drugim razložila, da še vedno ne ve, ali Izzie morda čaka smrt. Zagotovila pa je, da si močno želi ostati del zdravniške ekipe v bolnišnici Seattle Grace, saj so njeni soigralci tudi njeni dobri prijatelji.

Stota epizoda se bo dogajala na poroki
Novinarji so o tem, kaj Dereka Shepherda (Patrick Dempsey), Meredith Grey (Ellen Pompeo), Heiglovo in druščino čaka v naslednjih epizodah povprašali tudi Rhimesovo, ki pa se je le skrivnostno smehljala. Izdala je le: "Edino, kar vem, lahko povem o 100. epizodi, ki bo na sporedu 7. maja, je to, da se bo dogajala na poroki Meredith in Dereka." Več o poroki ni želela povedati - potrdila ni niti tega, ali se zdravniški par na koncu dejansko poroči.

Govorice o tem, da Heiglova zapušča serijo, je sprožil njen soigralec James Pickens jr. (Richard Webber), ki je namignil, da si igralka bolj kot vloge v nanizanki želi vlog v filmih.

T. K.