Scherzingerjeva je razkrila pred javnostjo, da je sama poskrbela za več kot 95 odstotkov pevskih vložkov. Foto: EPA
Scherzingerjeva je razkrila pred javnostjo, da je sama poskrbela za več kot 95 odstotkov pevskih vložkov. Foto: EPA

Jonesova je posnela nekaj demoposnetkov s skupino, preden jo je zapustila leta 2004 in se posvetila drugim projektom. Besede Scherzingerjeve pa so jo razburile in zato je stopila pred sedmo silo. "Nicole je vedno želela biti v središču pozornosti in je bila pripravljena narediti pravzaprav vse, da bi si izborila pozornost. In to, da ima druga dekleta Pussycat Dolls za neke vrste 'obešalnike za obleke', je malo za lase privlečeno," je bila odločna Jonesova. "Vsako dekle v skupini je bilo talentirano," je že zatrdila.

Odziv Jonesove je sprožil nastop Scherzingerjeve v oddaji VH1 Behind the Scenes. V njej je ljubezen voznika formule 1 Lewisa Hamiltona, da je bila glavna "krivka" tako za glavni vokal kot spremljevalne. Melody Thornton, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta in Carmit Bachar so imele izjemno majhno vlogo pri pevskih vložkih. "Verjetno sem posnela 95 odstotkov pesmi sama."

Še več. Druge članice Pussycat Dolls po besedah Scherzingerjeve sploh niso slišale skladb, dokler niso bile posnete. Edina, ki je malenkostno sodelovala pri pevskih vložkih, je bila Thorntonova.