Igralca Bruce Willis in Demi Moore sta se poročila leta 1987, dobrih deset let pozneje pa oznanila, da sta se razšla. Po ločitvi sta Bruce in Demi ostala v dobrih odnosih, kar kažejo tudi nedavne fotografije, ki so se znašle na družbenih omrežjih. Nekdanja zakonca namreč izolacijo preživljata skupaj in s svojimi hčerkami Rumer, Tallulah in Scout ter njihovimi partnerji.

Na spletu so se že pojavila ugibanja, zakaj Willis izolacijo raje preživlja s svojo nekdanjo kot pa trenutno ženo Emmo Heming Willis, s katero ima tudi dve hčeri. Hemingova je pod fotografijo, na kateri sta Willis in Moorova z družino oblečena v ujemajoče se pižame, zapisala: “Kako lepo, da družina kakovostno preživlja skupen čas. Rada vas imam in pogrešam vas.”

57-letna Demi Moore je o ločitvi pisala tudi v svoji avtobiografiji, kjer je dopisala, da seveda ločitev sprva ni bila lahka, sploh ker sta imela tri majhne otroke. Dodala je še, da sta zdaj še bolj povezana, kot sta bila takrat, ko sta bila poročena. Igralka je imela v preteklosti že nekaj težav z zlorabo opojnih substanc, kar je poslabšalo njen odnos s hčerkami. Skupno preživljanje izolacije je odlična priložnost, da nadomestijo nekaj zamujenih trenutkov in obnovijo odnose, piše The Guardian.