Jennie Garth je še tretjič skočila v zakonski jarem. Foto: Reuters
Jennie Garth je še tretjič skočila v zakonski jarem. Foto: Reuters
Jennie Garth
Garthova je bila vrsto let poročena z igralcem Petrom Facinellijem. Foto: EPA

Poroka je potekala na zasebni slovesnosti v Los Angelesu. Par si je zaobljube izmenjal kar v igralkini hiši v Santa Ynezu. Po poročanju tujih medijev naj bi bila to ista hiša, ki jo je zadnje leto obnavljala v okviru oddaje The Jennie Garth Project. "Bila je prekrasna noč," je dejal par za revijo People. "Presrečna sva, ker so bili na ta poseben dan z nama najini družini in prijatelji," sta še dodala.

Svojo zaroko sta potrdila aprila. Abrams je nekdanjo zvezdnico serije Beverly Hills (ki se je nato pojavila tudi v "spin off" seriji 90210) zasnubil s črnim diamantnim zaročnim prstanom med počitnicami v Mehiki. Sicer pa se je njuna zveza razvila iz zmenka na slepo pred osmimi meseci. Od takrat Garthova in Abrams ne skrivata naklonjenosti drug do drugega, saj njune romantične podvige redno objavljata na družbenih omrežjih.

Pri obredu so bile prisotne vse igralkine hčerke: Luca, Lola in Fiona, ki jih ima iz zakona z igralcem Petrom Facinellijem. Z njim je bila poročena 12 let, še prej pa sta se sestajala šest let. Še preden je preskočila iskrica med njimi, je bila v sredini 90. let prejšnjega stoletja dve leti poročena z Danielom Clarkom.

Po poročanju Gossip Cop pa naj bi se kmalu znova poročil tudi Facinielli (ki se ga ljubitelji sage Somrak spomnijo po vlogi očeta vampirske družine Cullen). Igralec je svoje dekle Jaimie Alexander zaprosil marca na vrhu nebotičnika Empire Sate Building.