Foto: EPA
Foto: EPA

Intimna poroka je potekala 16. februarja v Las Vegasu v enem izmed tamkajšnjih hotelov, je za People povedal igralčev predstavnik. Za ta datum sta se zaljubljenca, ki sta se spoznala pred enim letom na Japonskem, odločila, da bi počastila spomin na rojstni dan nevestinega pokojnega očeta.

Shibata, ki je nosila tradicionalno japonsko poročno obleko znamke Kyoto, se je do poročnega oltarja sprehodila ob zvokih njene najljubše pesmi – Winter Song pevke Kiroro.

Cage, ki je za poroko izbral obleko znamke Tom Ford, si je s srčno izbranko izmenjal katoliške in šintoistične zaobljube. V obred sta vključila še poezijo Walta Whitmana in haiku.

Po poroki sta mladoporočenca veliki dan proslavila s Cageevo nekdanjo ženo Alice Kim in njunim sinom Kal-Elom. Cage in Kim ostajata v zelo dobrih prijateljskih odnosih tudi po ločitvi.

Zadnji zakon trajal le štiri dni
Zvezdnik je bil sicer predtem poročen štirikrat. Prvič je stopil pred oltar leta 1995 z igralko Patricio Arquette, zakon pa je trajal do leta 2001. Nato se je avgusta 2002 poročil s hčerko Elvisa Presleyja, Liso Marie Presley, a sta vložila zahtevek za ločitev po vsega treh mesecih.

Tretjič se je igralec poročil leta 2004 z natakarico Alice Kim, paru pa se je leta 2005 rodil sin Kal-El. Razšla sta se leta 2016, po 12 letih zakona. Igralec ima poleg Kal-Ela še 30-letnega sina, pevca Westona Coppolo Cagea, rojenega v zvezi z igralko Christino Fulton.

Marca 2019 se je poročil z Eriko Kookie, ta zakon je trajal cele štiri dni. Uradno sta se ločila dva meseca pozneje.