S Keithom sta poročena od leta 2006. Foto: EPA
S Keithom sta poročena od leta 2006. Foto: EPA

Rdečelasa igralka je za avstralsko revijo Who dejala, da se s Katie nikoli nista pogovarjali o zasebnih stvareh in da ji ni svetovala v povezavi z njenim zakonom. Tako je zanikala poročanje medijev o tem, da se je Katie na njo obrnila po pomoč, preden se je dokončno odločila za ločitev od Toma.

Sicer pa se je Nicole v intervjuju spomnila tudi časov, ko je bila še poročena z zvezdnikom filmov Misija nemogoče. "Poročila sem se zelo mlada," je povedala 45-letna igralka in dodala, da ji ni žal 10-letnega zakona s Cruisom, saj je v njem dobila posvojenca Isabello in Connorja. Dejala je, da se je po ločitvi počutila zelo osamljeno, dokler ni spoznala glasbenika Keitha Urbana. Z njim se je poročila leta 2006, svojo družino pa sta od takrat razširila še za dva člana, hčerki Sunday Rose in Faith Margaret (zadnjo je rodila nadomestna mati).

Kidmanova je imela precej težav z zanositvijo, zato rojstvo Sunday opisuje kot čudež: "Poskušala sem in poskušala, pa mi je znova in znova spodletelo. Vsaka ženska, ki je to prestala, pozna žalost, ki pride s tem. Zato je bila Sunday veliko presenečenje, saj je bilo zelo malo možnosti, da mi uspe. To je čudež," je razložila Nicole in dodala, da ji vsi njeni otroci predstavljajo največje veselje v življenju.