Nicole in Keith se bosta v novo stanovanje lahko pripeljala kar z limuzino. Foto: EPA
Nicole in Keith se bosta v novo stanovanje lahko pripeljala kar z limuzino. Foto: EPA

Da, prav ste prebrali. 43-letna igralka in njen soprog, 42-letni pevec countryja Keith Urban, sta za novo podstrešno stanovanje v New Yorku s površino 300 kvadratnih metrov in spektakularnim pogledom na reko Hudson odštela zajetnih osem milijonov evrov. V ceno pa je vključeno tudi dvigalo za avto, tako da se lahko stanovalci z jeklenim konjičkom pripeljejo čisto do stanovanja.

To je sicer prva zgradba v New Yorku, ki se poleg luksuznih stanovanj - Nicolino in Keithovo ima tri spalnice, tri kopalnice, dve terasi in veliko sobo z dvojno višino stropa - ponaša z "garažo na nebu". Nahaja se v trendovski manhattanski soseski Chelsea. Bi se pa pa znale stvari zaplesti, če bi na dvigalu prišlo do okvare, ugibajo pri britanskem tabloidu Daily Mirror.

Igralsko-pevski par ima skupaj dveletno hčer Sunday Rose. Živita na več koncih - v Nashvillu, Los Angelesu in v domovini Avstraliji. V novem newyorškem stanovanju naj bi preživela nekaj mesecev na leto. V isti stavbi sicer prebiva tudi polovica modnega dvojca, ki ustvarja znamko Dolce & Gabbana - Domenico Dolce.