Foto:
Foto:
Nina Morić
Hrvaška lepotica leta 2002, ko jo je krasila le naravna lepota. Foto: EPA

Zaradi botoksa naj se hrvaška (nekdanja) lepotica sploh ne bi mogla več namrščiti, njen vse tanjši nos pa naj bi vse bolj spominjal na tistega, s katerim se "ponaša" Michael Jackson. In čeprav Morićeva, ki že leta dela in živi v Italiji, ne želi govoriti o svojih operacijah, naj bi jih imela za sabo že več kot deset. Zaradi pretiravanja naj bi Nina izgubila tudi nekaj pogodb, pri katerih "silikonska lepota" ni ravno zaželena, piše Index.

Celo svoje ljubljene prsi postavila pod nož
Leta 1976 rojena Zagrebčanka Nina Morić se je hrvaški javnosti predstavila v 90. letih, ko je zaigrala v spotu Tvoje tijelo Tonyja Cetinskega, svetovni pa v videospotu Livin' La Vida Loca, v katerem je zapeljevala Rickyja Martina. Odhod v Italijo je za Nino pomenil nadaljevanje uspešne kariere, tudi na televiziji - v oddaji Torno Sabato je privlačila poglede v privlačnih oblekah in z globokim dekoltejem. O več "seksi" nazivih, ki si jih je prislužila, je nekoč povedala: "Sama sebi se ne zdim seksi, ampak moram priznati, da so mi moje prsi zelo všeč." No, pod nož naj bi jih po poročanju Indexa nastavila dvakrat, kar pa se ne bi moglo reči za njen popolnoma predelan obraz, ki se je menda že večkrat srečal z lepotnim kirurgom.

Nič kaj povprečna "običajna mati"
Morićeva naj bi bila redna gostja estetskih kirurgov: njen videz naj bi se v zadnjih nekaj letih "radikalno spremenil", manekenka pa se zaradi zategovanja in botoksa sploh ne more več nasmejati, namrščiti ali pokazati kakršnega koli čustva z obrazom, piše Index. Nina Morić je v Opatiji za omenjeni medij na vprašanje, kako glamurozno je njeno življenje, povedala, da mora imeti včasih ob sebi telesne stražarje, v Milanu pa je "običajna mati brez stražarjev in tako kot vse druge matere vodi otroka v šolo in živi mirno, normalno življenje".

Pri Indexu pa ugotavljajo, da Ninina življenjska zgodba, medijski pomp okrog njenega prihoda na Hrvaško (v domovino se je vrnila prvič po več letih in razvpiti aferi njenega soproga, paparaca Fabrizia Corone, ki je v Italiji s fotografijami izsiljeval znane osebnosti in s katerim ima šestletnega sina) in silikonski videz kažejo ravno nasprotno - da je vse, samo mirna, normalna in povprečna ne.

C. R.