Jennifer Lopez in Ben Affleck sta poroko odpovedala le štiri dni pred načrtovanim datumom, J.Lo pa je njun razhod zlomil srce. Foto: EPA
Jennifer Lopez in Ben Affleck sta poroko odpovedala le štiri dni pred načrtovanim datumom, J.Lo pa je njun razhod zlomil srce. Foto: EPA
Casper Smart je bil zadnje daljše Jenniferino razmerje - razšla sta se junija letos. Foto: Reuters

Slavna pevka je v intervjuju z Mario Shriver priznala, da je bil prav hollywoodski zvezdnik, ki je zdaj srečen v zakonu z igralsko kolegico Jennifer Garner, njeno veliko ljubezensko razočaranje.

Leta 1997 se je poročila s kubanskim natakarjem Ojanijem Noo in se ločila čez leto dni, čez nekaj mesecev je pristala v objemu raperja Seana Combsa, zdaj znanega kot P Diddy. Leta 2001 je šla pred oltar s plesalcem Chrisom Juddom in se nato junija 2002 ločila, novembra istega leta pa je oznanila zaroko z Affleckom.

Mediji so ju označili za "superpar" in jima prilepili vzdevek Bennifer, poročiti pa bi se morala septembra 2003. A le štiri dni pred napovedanim datumom sta obred nenadoma preložila, za to pa okrivila preveliko medijsko pozornost. Affleck je takrat v decembrskem intervjuju razložil, da poskušata živeti v senci žarometov, vendar pa sta januarja 2004 sporočila, da se dokončno razhajata.

Bo Benu se je tolažila z Marcom
"Takoj po tem, ko sta se razšla z Benom, je bil tam Marc Anthony. In po dveh dneh je bilo to zate to,"
je Lopezovi v intervjuju dejala Shriverjeva, ki je govorila o tem, da je bila pevka še junija istega leta že poročena z Anthonyjem.

"Popolnoma prav imaš," je priznala J.Lo. "Prvič sem imela verjetno zares zlomljeno srce in nato je bil tam zame eden od mojih najboljših prijateljev, ki sem ga imela rada in med nama je bila prisotna tudi kemija," je opisala, kako je pristala v objemu dolgoletnega prijatelja Marca Anthonyja, s katerim sta se nato razveselila rojstva dvojčkov Maximiliana Davida in Emme Maribel.

A tudi z njim ni šlo - julija 2011 sta se ločila, od oktobra istega leta do junija letos pa se je pevka sestajala s plesalcem Casperjem Smartom.

Za nekaj časa nič zmenkov
"Treba je vedeti, da te nihče ne more rešiti, nihče ti ne more pozdraviti ran. To lahko zase storiš le sam," je okrcala lastno hitenje v objem drugega.

"Ostajam odprta za ljubezen, ampak trenutno se mi zdi bolje, da sem zdaj malo sama in spoznavam samo sebe," je 45-letnica opisala, zakaj je zmenkarije začasno postavila na hladno.