Beyonce je fotografom na rdeči preprogi z gesto nakazala, da pričakuje. Foto: EPA
Beyonce je fotografom na rdeči preprogi z gesto nakazala, da pričakuje. Foto: EPA

29-letna pevka je pozirala fotografom v dolgi oranžni obleki, roke pa so ji počivale na zaobljenem trebuščku. "Presenečenje imam za vas," je dražila. "Z veseljem potrjujem, da je res," je njena predstavnica dejala za revijo People.

Kasneje, med prireditvijo, je Beyoncé nastopila z Love on Top, pesem pa publiki v losangeleškem Nokia Theatru napovedala z: "Hočem, da vstanete. Hočem, da čutite ljubezen, ki raste v meni." Po pesmi si je odpela svoj svetlikajoč se jopič in si podrgnila trebušček. Množica se je navdušeno odzvala.

Otrok za 30. rojstni dan
"Prijateljem sta povedala prejšnji mesec," je neimenovani vir povedal za People. "Še nikdar ni bila srečnejša. Resno, to je vse, na kar je čakala. In Jay je kot navdušen otrok. Ljubka sta." To bo prvi otrok za Beyoncé in njenega soproga, 41-letnega raperja Jay-Z-ja, ki je na letošnjih VMAs nastopil s Kanye Westom.

Junija je Knowlesova, ki bo 4. septembra dopolnila 30 let, TV-voditelju Piersu Morganu povedala, da "je vedno govorila, da bo imela otroka do 30. leta". Videti je, da je pevka mislila resno.