"Tule je nekaj mojih fotografij, na katerih sem noseča, v resničnem življenju. Tako da me lahko 11 tipov, ki pred mojim domom čakajo, da ugledajo samoroga, pusti pri miru," je ob seriji fotografij, ki so bile očitno posnete v zadnjih mesecih in na katerih je noseča Blake skupaj z možem in prijateljicami, zapisala 35-letna zvezdnica serije Opravljivka.

"Strašite mene in moje otroke," je ob tem še okarala fotografe. Kot je znano, ima Lively z možem Ryanom Reynoldsom tri hčerke – James bo decembra dopolnila osem let, Inez jih ima šest, Betty pa bo oktobra praznovala 3. rojstni dan –, zdaj pa pričakujeta še četrtega otroka, kar sta razkrila prejšnji teden, ko se je Blake pojavila z očitno zaobljenim trebuščkom na rdeči predprogi ob odprtju 10. Forbsovega dogodka Power Women’s Summit.

Svojim sledilcev se je ob tem zahvalila za podporo, posebno zahvalo pa je namenila tistim, ki ne podpirajo medijev in publikacij, ki objavljajo fotografije otrok. "In hvala vsem medijem, ki se držite politike "nič otrok"," je še poudarila. Kot je že večkrat opozorila, so namreč otroci zvezdnikov dostikrat brezobzirno izpostavljani v medijih le zato, ker so njihovi starši slavni.