Foto: EPA
Foto: EPA

44-letna zvezdnica resničnostne televizije je povedala, da je potrebovala nujno operacijo, pri kateri kirurgi operirajo otroke, ko so še v maternici. "Kot nekdo, ki je imel v preteklosti tri zelo lahke nosečnosti, nisem bila pripravljena na strah," je dejala. Prejšnji teden je njen mož Travis Barker (bobnar skupine Blink-182) odletel domov s turneje svoje skupine zaradi "nujne družinske zadeve". Takrat ni razkril podrobnosti, zdaj pa je prek družabnih omrežij sporočil: "Odletel sem domov na smrtno nevarno, a nujno operacijo najinega otroka. Zelo sem hvaležen, da je vse potekalo dobro, vsem bi se rad zahvalil za podporo."

Par ni razkril narave operacije še nerojenega otroka. Kourtney je v svojem sporočilu na Instagramu zapisala: "Večno bom hvaležna svojim neverjetnim zdravnikom, da so rešili življenje najinemu otroku. Večno bom hvaležna možu, ki je prihitel k meni s turneje, da bi bil z mano v bolnišnici in skrbel zame."

Dodala je, da nihče, ki ni bil v podobni situaciji, ne more razumeti njenega strahu. "Povsem na novo razumem in spoštujem mame, ki so se med nosečnostjo morale boriti za svoje otroke." Povedala je še, da je odhod iz bolnišnice največji blagoslov. Zvezdnica ima tri otroke s Scottom Disickom, stare osem, enajst in trinajst let. Tudi z Bakerjem sta si že nekaj časa želela otroka, a Kourtney dolgo ni mogla zanositi. Junija letos je na Instagramu objavila videoposnetek, ki prikazuje, kako na koncertu Blink-182 drži napis z napisom: "Travis, noseča sem."