Kim in Pete naj bi močno uživala v družbi drug drugega. Foto: AP
Kim in Pete naj bi močno uživala v družbi drug drugega. Foto: AP

V enem od skečev je Pete igral Aladina, Kim pa princeso Jasmine, pri tem pa sta se tudi poljubila (skeč si lahko ogledate v posnetku spodaj, op. a.).

Zatem so par večkrat opazili na zmenkih, v newyorških klubih in restavracijah, viri poročajo, da se oba zelo dobro počutita v družbi drug drugega in da "ne skrivata naklonjenosti".

41-letna Kim in 27-letni Pete sta v torek tudi uživala v zasebni večerji na terasi restavracije Campania na Staten Islandu, od koder je doma Davidson.

Kim Kardashian in Kanye West sta se poročila leta 2014, v zakonu pa so se jima rodili štirje otroci. Foto: EPA
Kim Kardashian in Kanye West sta se poročila leta 2014, v zakonu pa so se jima rodili štirje otroci. Foto: EPA

Romanca je presenetila vse, je pa res, da je Davidson očitno magnet za lepa dekleta – nazadnje je bil letos v zvezi z zvezdnico serije Bridgerton Phoebe Dynevor.

V zadnjih treh letih pa so šle čez njegove roke še hčerka Cindy Crawford, manekenka Kaia Gerber, igralka Margaret Qualley, igralka Kate Beckinsale in popzvezdnica Ariana Grande, s katero je bil krajši čas tudi zaročen.

Romanca za kamere?

Se pa nekateri sprašujejo, ali ni vse skupaj prozoren poskus pritegovanja pozornosti – klan Kardashianovih namreč snema novo serijo za ponudnika pretočnih vsebin Hulu. Za to serijo so že posneli zaroko Kimine starejše sestre Kourtney z bobnarjem Travisom Barkerjem.

Kim medtem še vedno ni uradno ločena od Kanyeja Westa, s katerim se je razšla lani, očetu njenih štirih otrok pa nova romanca žene ni nič kaj všeč.

"Še vedno je moja žena, papirji še niso podpisani," je dejal v pogovoru za podkast Drink Champs. "Moji otroci hočejo, da starša ostaneta skupaj. Jaz hočem, da ostaneva skupaj."

Westa, ki so ga sicer letos povezovali z manekenko Irino Shayk, naj bi zbodlo tudi to, da je bil prav on tisti, ki je Kim pomagal pri pripravah na SNL.