Minajeva se je lani razšla z raperjem Meekom Millom. Vmes pa so jo povezovali tudi z raperjem Eminemom. Foto: Reuters
Minajeva se je lani razšla z raperjem Meekom Millom. Vmes pa so jo povezovali tudi z raperjem Eminemom. Foto: Reuters

Da se med 35-letno raperko in 33-letnim voznikom plete nekaj več, so prvi opazili uporabniki Instagrama, potem ko je Minajeva objavila na svojem profilu na Instagramu videoposnetek, na katerem je poslušala novo skladbo Sevyn Streeterja Yernin. Hamilton je všečkal njeno objavo, Minajeva pa ga je omenila v komentarjih.

Kmalu za tem so paparaci ulovili parček, ko je skupaj zapuščal hotel. Minajeva je za Instagram posnela tudi video, na katerem je razkazovala svojo obleko, medtem ko je s kamero ulovila ogledalo, kjer je bil v odsevu prav Hamilton. In kmalu za tem se ga je oprijela oznaka "Instagram mož".

Minajeva je pred kratkim v pogovorni oddaji Ellen spregovorila o svoji novi ljubezni: "Obstajal je nov fant, toda malo sva se oddaljila ... In potem je tu novejši. Da, precej nov. Z njim se druživa zadnjih nekaj tednov. Ampak nimam fanta," je bila skrivnostna Minajeva.

Raperka je sicer junija v intervjuju za Elle izjavila, da je prvič po 20 letih samska in se zaradi tega počuti močno in vplivno, poleg tega pa ji je samski stan močno pomagal tudi pri ustvarjalnosti. Lani se je razšla z raperjem Meekom Millom in ob tem dejala, da je po razhodu osebnostno in karierno bolj zrasla, kot je v zadnjih osmih letih.

Pred kratkim so se mediji razpisali, da je Hamilton po zadnjem razhodu z dolgoletnim dekletom (teh razhodov je bilo več) – pevko Nicole Scherzinger – poskusil najti svojo srečo na eni izmed aplikacij za zmenkarije. Sicer pa so voznika formule ena pred tem povezovali z manekenkami Gigi Hadid, Kendall Jenner, Winnie Harlow in pevko Rihanno.

View this post on Instagram