Nadobuden fotograf je svojo zadnjo pridobitev znova posvetil svoji bodoči ženi, ki jo je zaprosil lanskega julija. Črno-belo fotografijo vtetoviranih besed, ki jo je pospremil z besedami Ljubezenska pisma, je ponosno objavil na svojih družbenih omrežjih.

Novo umetnino so navdihnile besede v čustvenem in iskrenem pismu, katerega avtorica je namreč prav njegova ameriška zaročenka Nicola Peltz. "Moj večni fant. Preberi si to, kadar koli se počutiš tesnobno," je zapisala, v nadaljevanju pa je izrazila željo, da Brooklyn ve, kako globoko je ljubljen. "Imaš najprijaznejše srce, ki sem ga kadar koli spoznala," je priznala in dodala, da upa, da ji nikoli ne bo treba preživeti dneva brez njegove ljubezni. "Menim, da si tako neverjeten. Vedi, da skupaj lahko premagava kar koli, če počasi dihaš in zaupaš," je še poudarila in pismo sklenila z izpovedjo neizmerne ljubezni.

Nova tetovaža je pod podobo Nicolinih oči

Nekateri izmed sledilcev so bili nad dokazom ljubezni navdušeni, druge pa je zaskrbelo, kako dolgotrajna bo njuna zveza v primerjavi s posvetilom, saj vedno obstaja možnost, da bi se par v prihodnosti lahko razšel. Njegovo odločitev so tako označili za veliko napako.

Brooklyn, ki se tetovira že od 18. leta in naj bi bil znan prav po svoji ljubezni do tetovaž, ima po telesu več kot 30 neizbrisnih podob. Nov dodatek na vratu, pod vtetoviranimi očmi, ki naj bi bile podoba oči Nicole, se pridružuje štirim trajnim poslikavam, ki jih je 21-letnik posvetil svoji ljubezni.

S svetom je fotografijo delil zgolj nekaj dni po tem, ko je po spletu zaokrožila fotografija njegove roke, na kateri trajno piše: "Moje življenje, moja ljubezen, moja resnica, moj dih, moj razum, moja lepota, moja dragocenost." V preteklosti si je dal za Nicolin rojstni dan vtetovirati tudi ime njene pokojne babice Gine, s katero sta si bili izjemno blizu, prav tako pa ima vtetovirano ime svoje neveste.