Adele od petka ne
Adele od petka ne "pestuje" le svojih številnih glasbenih nagrad. Foto: EPA
Adele
Adele žanje uspehe z novo skladbo Skyfall. Foto: EPA

24-letna pevska senzacija, ki se je s svojim albumom 21 povzpela na seznam najbolje prodajanih albumov, naj bi povila sinčka, čigar ime za zdaj še ni razkrito. "Adele in Simon sta navdušena nad prihodom dojenčka," je izjavil neimenovani vir za britanski The Mirror, pevkin predstavnik pa za zdaj ne želi komentirati novice.

Adele je šele junija razkrila, da pričakuje svojega prvorojenca, na svojem spletnem blogu je veselo novico delila a svojimi oboževalci: "Z veseljem vam sporočam, da s Simonom pričakujeva prvega skupnega otroka. Želela sem, da novico zveste od mene."

Novopečena starša, ki sta začela zvezo prejšnje poletje, naj bi bila zadnje čase zasedena z urejanjem novega doma v mestu Hove: "Niti ona niti Simon ne želita vzgajati otroka v Londonu. Želita živeti mirno življenje, ko se rodi otrok. Mislim, da jo bomo v javnosti videli še manj kot do zdaj," je za Mirror dodal neimenovani vir.

To je prvi otrok za Adele, Simon pa ima iz prvega zakona s Clary Fisher petletno hčerko.

"Bondovo dekle" žanje uspehe
Mladi mamici pa ne gre dobro le na zasebnem področju. Pevka je pred kratkim objavila svojo novo skladbo. Gre za nosilno pesem najnovejšega filma o Jamesu Bondu, Skyfall.

Pesem je Adele posnela s producentom Paulom Epworthom, s katerim je sodelovala tudi pri nadvse uspešenem albumu 21.

"Sprva sem nekoliko oklevala pri tem, da bi sodelovala pri nosilni skladbi za Skyfall," je izjavila Adele in dodala: "Ob veliki pozornosti sem čutila pritisk, saj gre za Bondovo pesem. Ampak pozneje sem se zaljubila v scenarij, Paul pa je imel nekaj velikih idej za skladbo, zato sem na koncu privolila v sodelovanje. Zelo sem se zabavala pri pisanju skladbe, tega nisem nikoli počela, tako da je bilo še toliko bolj razburljivo. Ko smo imeli vse niti v rokah, je to bil eden izmed najponosnejših trenutkov v življenju. Ko bom stara 60, bom ponosno govorila, da sem bila Bondovo dekle."