'To je to, po teh londonskih koncertih bo zavesa padla,' je kralj popa najavil marca v Londonu. Foto: EPA
'To je to, po teh londonskih koncertih bo zavesa padla,' je kralj popa najavil marca v Londonu. Foto: EPA
Prodaja vstopnic
Britance je obsedla prava 'jackomanija'. Foto: EPA

Po besedah pisca Jacksonove neuradne biografije "Unmasked: The Michael Jackson Story", Iana Halperina, želi popzvezdnik ob velikem povratku na odre zagotoviti, da bo njegov obraz spet videti odlično. "Posvetoval se je že z nekaterimi najbolj priznanimi plastičnimi kirurgi in kozmetičarkami na svetu. Želi, da ob njegovem povratku ne bo dodelana le glasba, ampak tudi njegovo telo," je dejal Halperin, ki trdi, da je šel Jackson v svojem življenju že več kot petdesetkrat pod nož.

Zdaj, ko je najavil, da bo imel samo v londonski dvorani O2 Arena kar 50 koncertov, ki bodo trajali od julija do februarja, na njih pa naj bi si ga ogledalo milijon ljudi, želi popraviti, kolikor se da, škodo, ki je nastala z nekaterimi neposrečenimi posegi. Predvsem je v slabem stanju njegov nos, ki je povsem nepravilne oblike.

Predstavnik 50-letnega pevca je namige, da bo Jackson pred koncertno turnejo znova skočil pod nož, zanikal.

50 koncertov, milijon vstopnic, pet ur
Da je "Jacko" še vedno velik magnet za občinstvo, dokazuje podatek, da je bilo skoraj milijon vstopnic za njegove "šove" prodanih v manj kot petih urah. Povedano drugače, v vsaki minuti je bilo prodanih 333 vstopnic, za katere je treba odšteti med 50 in 74 britanskih funtov.

Kljub ogromnemu številu je kar nekaj njegovih oboževalcev ostalo praznih rok, zato je že zaživel črni trg, na katerem se cene vstopnic, ki so najbližje odru, dvigajo kar do 16.000 funtov.

A. P.