Fotografije svojih otrok, ki jih nato palača posreduje javnosti, so skoraj brez izjeme delo njihove matere Kate, ki je ljubiteljska fotografinja in zadnja leta menda tudi v širši družini
Fotografije svojih otrok, ki jih nato palača posreduje javnosti, so skoraj brez izjeme delo njihove matere Kate, ki je ljubiteljska fotografinja in zadnja leta menda tudi v širši družini "zadolžena" za fotografiranje družinskih dogodkov oz. slavij. Foto: Reuters/Kensingtonska palača/Vojvodinja Cambriška

Na fotografiji, ki je nastala te dni v Norfolku in ki jo je posnela Charlottina mama Kate, dekletce pozira v oblekici s kratkimi rokavi in cvetličnim vzorcem.

Svoj praznični teden družina vojvode in vojvodinje Cambriškim preživlja v svojem podeželskem domovanju Amner Hall v Norfolku, kjer so praznovali tako rojstni dan najmlajšega člana družine, Louisa, ki je 23. aprila dopolnil tri leta, 10. obletnico poroke zakoncev Cambridge in zdaj še šesti rojstni dan princese Charlotte.

Ob 10. obletnici poroke sta sicer William in Kate javnost razveselila s (morda kar malo preveč "pocukranim") posnetkom družine na sprehodu, tekom in igro na domačem vrtu in ob tabornem ognju, ko pečejo penice. Kritiki kraljeve družine so ob objavi videa opozorili, da se želijo Cambriški javnosti predstavljati, kot da so "povsem običajna" družina, čeprav je jasno, da že zaradi privilegijev in finančnih zmožnosti to nikakor niso.