Olivia Colman. Foto: AP
Olivia Colman. Foto: AP

Zvezdnica serije Krona je v intervjuju z didžejem Vernonom Kayem povedala, da je bila rojena leta 1974, na kar je Kay odgovoril, da sta isti letnik. “Sva res? Videti sem kot tvoja mama, tako mlad si videti. To je res nadležno,” je pripomnila šaljivo.

Nato je vprašala Kaya, koliko botoksa si je dal vbrizgati v vseh teh letih, a ji je odvrnil, da nič in da botoks zavrača.

"Oh, jaz sem ga imela veliko!” je priznala oskarjevka v smehu. Na vprašanje, ali postopek boli, pa: “Z iglami ti šarijo po obrazu, kaj misliš?"

Oboževalci Colemanove so pozdravili njeno iskrenost in duhovitost, pri čemer je eden komentiral: “Tako prekleto osvežujoče!” Spet drugi pa: “Obožujem jo.”

Veliko zvezdnikov noče priznati, da posegajo po botoksu – še več, nekateri, ki ga imajo, javno celo obsojajo tovrstne posege. A Colmanova je bila vedno zelo iskrena glede svoje ljubezni do tega estetskega posega. Tako je leta 2021 za The Times povedala, da mora zaradi svojih filmskih in televizijskih vlog paziti, kdaj točno gre po nov odmerek.

“Imela sem botoks in ga OBOŽUJEM, ampak grem na poseg, ko vem, da imam velik premor med vlogami,” je povedala. Tako si je morala, denimo, vzeti premor od botoksa, ko je v Kroni igrala kraljico Elizabeto II. v poznih letih, ampak kot je videti, se je zdaj ponovno vrnila k njemu, poroča Page Six.