Evan Rachel in Shane West na premieri filma Whatever Works. Foto: EPA
Evan Rachel in Shane West na premieri filma Whatever Works. Foto: EPA

Potem ko je zaradi Evan Manson zapustil svojo soprogo, kabaretno plesalko Dito Von Teese, se je lani par po dveh letih razšel.
Tabloidi so nato 21-letno dekle povezovali s precej starejšim soigralcem iz Rokoborca, Mickeyjem Rourkom, videvali so jo tudi s kraljem indie filmov Josephom Gordonom Levittom (Tretji kamen od sonca), zdaj pa naj bi mlada igralka presedlala na novega.
Gre za zvezdnika serije Urgenca, 31-letnega Shana Westa, on in Evan pa sta že stara znanca - skupaj sta namreč igrala v seriji Once and Again (1999-2002) - in to brata in sestro.
"Zatreskana sem"
Par je v zadnjih dneh že večkrat poziral skupaj z roko v roki - nazadnje na losangeleški premieri najnovejšega filma Woodyja Allena, Whatever Works, v katerem igra Evan.
21-letna lepotička je pred kratkim spregovorila o svoji novi romanci: "Mislim, da lahko seštejete ena in ena. Ne bom potrdila ali zanikala, a mislim, da mi tega niti ni treba. Imam "celebrity crush" (zvezdniško zatreskanost, op. a.) v Shana Westa, seveda!"
Par so videli skupaj že dva dneva prej na neki zabavi v zahodnem Hollywoodu, še predtem pa med strastnim poljubljanjem potem ko se je Evan ponovno razšla z Mansonom, h kateremu se je na kratko vrnila.
Več slik parčka v galeriji spodaj.
K. S.