Osredotočen Brad Pitt. Foto: EPA
Osredotočen Brad Pitt. Foto: EPA

Tudi letos je vrhunec tekem v tenisu v London privabil malo morje slavnih, ki so si obračun med najboljšima tenisačema na svetu Carlosom Alcarazom in Novakom Đokovićem ogledali v živo.

Tudi člani britanske kraljeve družine so budno spremljali tekmo. Foto: EPA
Tudi člani britanske kraljeve družine so budno spremljali tekmo. Foto: EPA

Spektakla, v katerem je po skoraj petih urah na koncu zmagal Španec, se je tako udeležil tudi Brad Pitt, pa tudi njegov igralski kolega Hugh Jackman s svojo ženo, ki je pred tekmo navdušeno tvitnil: "Zelo sem navdušen, da sem tu in navijam za Đokovića."

Kamere so med tekmovanjem ujele še druge obraze iz hollywoodskega sveta – v loži so v razburljivi tekmi uživali tudi Daniel Craig in njegova žena Rachel Weisz, Idris Elba, Tom Hiddleston in Andrew Garfield. V množici sta bila opažena tudi pevka Ariana Grande in nekdanji teniški prvak Andy Murray, poroča CNN.

Med gledalci sicer ni manjkalo niti članov kraljevih družin. Španskemu prvaku je uspelo zmagati pred očmi španskega kralja Felipeja, pa tudi valižanskega princa in princese Williama in Catherine, ki sta ju spremljala tudi njuna otroka princ George in princesa Charlotte.