V preteklem mesecu so ju večkrat opazili na zmenkih v britanski prestolnici. Foto: AP
V preteklem mesecu so ju večkrat opazili na zmenkih v britanski prestolnici. Foto: AP

Tom Cruise in Elsina Hajrova naj bi se predvsem v zadnjih nekaj tednih zelo zbližala. Čeprav je pred kratkim veljalo, da zvezi kaže dobro in sta glede nje resna – zvezdnik naj bi namreč spoznal tudi njena otroka –, se je razmerje nenadoma končalo.

To naj bi po besedah vira, ki je spregovoril za The Sun, "razvodenelo", vseeno pa naj bi 61-letni igralec in 36-letna družabnica, ki sta se spoznala prek skupnega znanca, ostala prijatelja, saj živita v istem stanovanjskem bloku v Londonu. "Če bi bil razhod neprijeten, bi bilo v primeru, da bi se srečala v dvigalu, nerodno. Med njima ni zamere," je še poudaril neimenovan vir, poroča Mirror.

Prvič sta Cruise in Hajrova govorice o morebitni romanci sprožila, ko sta se decembra lani domnevno zabavala na zabavi v prestižni londonski soseski Mayfair. V preteklem mesecu so par, ki je sicer pazil, da ju ne fotografirajo skupaj, saj sta želela ohraniti svojo zasebnost, večkrat opazili na zmenkih v britanski prestolnici.

Bila sta tudi na gala večerji v podporo londonske dobrodelne organizacije Air Ambulance, kjer je bil častni gost princ William. Čeprav sta tja prispela ločeno, so njuni prijatelji povedali, da to ni presenečenje, saj naj bi večino časa preživela za zaprtimi vrati njenega stanovanja.

Rusinja se je sicer leta 2022 po 11 letih ločila od Dmitrija Cvetkova. 43-letnega ruskega oligarha naj bi triletna ločitvena bitka stala več kot 150 milijonov dolarjev. Cruise ima tri otroke iz prejšnjih zakonov. V preteklosti je bil že trikrat poročen – z Mimi Rogers od leta 1987 do 1990, z Nicole Kidman med letoma 1990 in 2001 ter s Katie Holmes od leta 2006 pa do 2012.