Pevko Taylor Swift je lik Olivie Benson, ki ga je upodobila igralka Mariska Hargitay, tako očaral, da je tako poimenovala svojo mačko. Foto: EPA
Pevko Taylor Swift je lik Olivie Benson, ki ga je upodobila igralka Mariska Hargitay, tako očaral, da je tako poimenovala svojo mačko. Foto: EPA

To ime namreč nosi mačka poppevke Taylor Swift, ime pa je dobila prav po liku slavne detektivke iz priljubljene serije, ki jo njena lastnica obožuje.

Swiftova je lani dobila dve mački, eno je torej poimenovala po junakinji serije Zakon in red, drugi pa je dala ime Meredith Grey - po liku, ki ga je Ellen Pompeo upodobila v nadaljevanki Talenti v belem.

Danes 25-letna pevka je leta 2011 za Teen Vogue izjavila, da ure in ure sedi doma ter gleda serijo Zakon in red, zato se počuti, kot da sta z Olivio Benson najboljši prijateljici. In tako ni bilo nobenega dvoma, kako bo poimenovala svojo mačko, kar je pred letom dni veselo sporočila javnosti.

Končno srečanje
Hargitayeva se sprva na to ni odzvala, tri mesece pozneje pa je na Instagramu objavila svojo fotografijo z mačjo ovratnico in obeskom v obliki srčka, na katerem je pisalo Olivia Benson.

Zdaj pa sta se obe Olivii tudi uradno spoznali, saj je igralka prišla na koncert Taylor Swift v Philadelphii, v zaodrju pa je bila tudi štirinožna Olivia Benson, spoznavni večer pa je pevka ovekovečila in nemudoma delila z oboževalci.

Olivia Benson meeting Olivia Benson. @therealmariskahargitay

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Jun 13, 2015 at 10:10pm PDT