Foto: AP
Foto: AP

S temi besedami je neimenovani vir blizu paru za ameriški People razkril, da razmerje med zvezdnikoma napreduje zelo dobro. Dodal je, da dvojica preživlja ves čas skupaj, tudi ko ni na snemanju srhljivke Don't Worry Darling.

Ravno jeseni, med snemanjem režijskega prvenca Olivie Wilde, naj bi se 36-letna Wildova in 27-letni Styles zbližala. "Kemija med njima je bila zelo očitna," so navzoči na snemanju povedali za People in nadaljevali: "Vsi smo vedeli, da se bo to zgodilo. Med odmori ni zdržal brez nje, šel je v njeno prikolico." Styles ima v prihajajočem filmu glavno vlogo, Wildova pa odigra eno od stranskih vlog.

Govorice o novem hollywoodskem paru so se pojavile na začetku leta, ko je tabloid Page Six objavil fotografijo, na kateri sta se ameriška igralka in britanski pevec držala za roke na poroki skupnega prijatelja.

Novica naj bi zelo prizadela Olivijinega nekdanjega moža, igralca Jasona Sudeikisa, saj je upal, da bosta z Olivio rešila težave in da bosta še skupaj. A kot je trenutno videti, ta scenarij ni mogoč.

Wildova se je s 45-letnim Sudeikisom nepričakovano razšla lani, a je novica prišla v javnost šele pred kratkim. Paru sta se v skoraj deset let dolgi zvezi rodila danes šestletni sin Otis in štiriletna hčerka Daisy. Ljubezensko razmerje sta začela leta 2011, Sudeikis pa je Wildovo za roko zaprosil leto dni pozneje, a se nikdar nista poročila.