29-letni igralec je hkrati tudi najmočnejši moški na svetu. Foto: EPA
29-letni igralec je hkrati tudi najmočnejši moški na svetu. Foto: EPA

"V veliko zadovoljstvo mi je, da lahko zdaj Kelsey Morgan Henson rečem moja žena," je napisal igralec pod fotografijo, ki jo je objavil na družbenem omrežju Instagram. Igralec, ki je julija na Filipinih prejel naziv najmočnejšega moškega na svetu, je nadaljeval: "Lahko bom držal to čudovito dekle v svojih rokah do konca življenja. Vznemirjen sem zaradi vseh pustolovščin, ki jih bova doživela skupaj."

Oglasila pa se je tudi mladoporočenka, ki je na svojem družbenem omrežju Instagram zapisala: "Veselim se, da bom lahko vlekla tega velikana okoli do konca svojega življenja."

Par se je začel sestajati lani, ko sta se spoznala v nekem baru sredi Kanade, kjer je Hensonova delala kot natakarica. Njuna zgodba se je začela, ko je Hensonova vprašala igralca, ali bi se fotografiral z njo. In od tam je vse zgodovina ... Že od prvih dni, ko sta se začela sestajati, privabljata pozornost zaradi svojih razlik. Predvsem zaradi višine – Björnsson meri v višino 206 centimetrov, medtem ko njegova žena 157 centimetrov.

Islandski igralec je v preteklosti priznal, da je zaradi tega doživel kar nekaj napadov spletnih trolov: "Ljudje se mi ne upajo približati, da bi se spopadli iz oči v oči, čeprav je veliko pogumnih ljudi na spletu. Nihče mi še nikoli ni grozil v resničnem življenju, toda na Facebooku in Twitterju to počnejo ves čas."