Hčerkica Jasmine v naročju očeta. Foto: Instagram/Dwayne Johnson
Hčerkica Jasmine v naročju očeta. Foto: Instagram/Dwayne Johnson

Nekdanji profesionalni rokoborec, danes pa uspešen hollywoodski igralec, ima že 14-letno hčerko Simone iz prejšnjega zakona, v sredo pa ju je z zdajšnjo partnerico Lauren Hashian razveselila mala Jasmine.

Njeno ime je 43-letni igralec razkril danes v zapisu na Instagramu, kjer je objavil fotografijo, kako mu novorojenčica počiva na orjaških prsih.

"Nekaj minut po tistem, ko se je rodila, je že ležala na očkovih prsih. In biti hvaležen človek je dobilo čisto nov pomen ..." je ob tem zapisal 196 cm visok in 120 kg težak orjak.

Bil prisoten ob porodu
"Sliši se nekoliko noro, ampak v tem povezovalnem trenutku, ko je koža počivala na koži, sem imel le eno željo ... da dobim moč, da bom danes boljši človek, kot sem bil včeraj. Če mi bo to uspelo, potem imam dobre možnosti za to, da postanem odličen oče,
" je ganjeno nadaljeval.

V zapisu je razkril tudi, da je Lauren stal ob strani tudi v porodnišnici.

"Ob njej sem bil ves čas poroda, ob vsakem popadku, med vsako sekundo bolečine, pomagal sem ji dihati. Gledal sem dejansko rojstvo, prerezal sem popkovino in si brisal solze," je priznal, in enako svetoval vsem bodočim očetom - z zagotovilom, da jim bo to dalo povsem novo spoštovanje ženske moči in lepote.