Arnold Schwarzenegger je poskrbel za novo hollywoodsko
Arnold Schwarzenegger je poskrbel za novo hollywoodsko "prešuštniško" afero. Foto: MMC RTV SLO

Pred dnevi je svet razburila novica, da ima Arnold Schwarzenegger nezakonskega sina, ki ga je spočel z nekdanjo hišno pomočnico v svojem družinskem domu, ki si ga je ustvaril skupaj z ženo Mario Shriver in njunimi štirimi otroki. Besna Maria se je takoj izselila iz skupnega doma in očitno se napoveduje nova umazana hollywoodska ločitvena vojna.

Shriverjeva je namreč zdaj izvedela za vse glasnejše govorice, ki namigujejo na to, da Arnijevi skoki čez plot s hišno pomočnico Mildred niso bili edini, ki so "obrodili sadove" - slavni 63-letni igralec naj bi imel namreč vsaj še enega nezakonskega otroka, zato je najela zasebnega detektiva.

Hollywoodski viri pravijo, da se Arnieju slabo piše, saj bo detektiv "obrnil vsak kamen, na katerega je nezvesti mož stopil v svojem dvojnem življenju". Maria želi tudi natančen popis vsega njegovega premoženja, podatke o finančnem stanju in seveda vsako umazano podrobnost, do katere se detektiv lahko dokoplje ter ji bo med ločitvenim postopkom prinesla še več denarcev.

Schwarzenegger je sicer prek svojih odvetnikov vsaj za zdaj preklical vse načrtovane projekte, tudi težko pričakovano vrnitev nekdanjega kalifornijskega guvernerja v franšizo Terminator.