Zmago na Tour de Francu leta 2005 je praznoval s tremi otroki, Lukom, Grace in Isabelle. Foto: EPA
Zmago na Tour de Francu leta 2005 je praznoval s tremi otroki, Lukom, Grace in Isabelle. Foto: EPA
Lance Armstrong in Sheryl Crow
Kar ni uspelo Sheryl, je uspelo Anni Hansen - Lance bo še četrtič očka. Menda sta otroka spočela po naravni poti. Foto: EPA

"Sherly je želela poroko, želela je otroke. Saj ne, da bi bil sam proti temu, ampak ne v tistem trenutku, ne 'takoj'. Ko je ona najbolj pritiskala, sem se jaz najbolj branil. Za seboj sem pravkar imel ločitev, imel sem že tri otroke. Da, največja težava, s katero se je bojevala najina ljubezen, je bila njena biološka ura. In ta pritisk naju je na koncu tudi uničil," je Lance spregovoril o razlogih razpada zvezdniške zveze pred tremi leti. Te besede bo mogoče prebrati tudi v knjigi z naslovom Lance, ki bo izšla julija in je delo Johna Wilcocksona.

Čas ni bil na njuni strani
Danes 37-letni kolesarski šampion, ki se je pred meseci vrnil iz upokojitve in bo prvič vozil na italijanskem Giru, je dodal, da sta s Sheryl pomoč poiskala tudi pri partnerskem svetovalcu, a brez uspeha. "Znašla sva se na različnih točkah v življenju. Takrat preprosto nisva mogla uskladiti ciljev in želja."

Oče treh otrok, na poti četrti
Sheryl je nato maja leta 2007 posvojila dečka Wyatta, Lance pa je decembra lani objavil, da z novo ljubeznijo Anno Hansen v juniju pričakuje naraščaj. Iz zakona s Kristin Richards ima sicer že tri otroke, Luka ter dvojčici Isabelle in Grace. Po petih letih se je njun zakon septembra leta 2003 končal, kmalu zatem je Lance začel zvezo s Sheryl. Po dveh letih sta se zaročila, a se februarja leta 2006 razšla.

Je sploh lahko samski?
Lance tudi nato ni "počival": skočil je v nekajmesečno zvezo z modno oblikovalko Tory Burch, nato pa še z igralsko zvezdnico Kate Hudson.

A. P.