Zakonca sta poročena že 38 let. Foto: EPA
Zakonca sta poročena že 38 let. Foto: EPA

Dokumentarec, ki bo premierno predvajan na ameriškem programu A&E, se bo posvetil Ozzyjevi preteklosti in njegovemu življenju. Poleg intervjujev družine, prijateljev in zvezdnikov, kot so Ice T, Marilyn Manson in Post Malone, bo v dokumentarcu mogoče videti tudi številne arhivske posnetke.

Med pogovorom z Ozzyjem in njegovo ženo Sharon pa je v napovedniku na dan spet prišel incident, ki se je zgodil leta 1989, ko je bil Ozzy pod vplivom mamil, zakonca pa sta s svojimi otroki še živela v Buckingamshiru.

67-letna Sharon se v posnetku spominja, kako je, potem ko so otroci odšli v posteljo, brala v sobi. Naenkrat je v sobo vstopil omamljen Ozzy: "Nisem vedela, kdo sedi nasproti mene na kavču, ampak to ni bil moj mož," dogodek opisuje Sharon. Po njenih besedah se je obnašal nenavadno, zelo mirno pa ji je razložil, kaj sledi: "Odločil sem se, da moraš umreti."

Nenadoma je planil nanjo in jo začel daviti: "Podrl me je na tla, jaz pa sem nagonsko tipala po mizi. Začutila sem gumb za paniko in ga pritisnila," je Sharon podoživela dogodek, poroča The Sun. Policija se je na srečo odzvala zelo hitro.

Ozzy: "Počutil sem se bolj mirnega kot kadar koli."

Pevec skupine Black Sabbath se spominja, da se je počutil zelo mirno in spokojno. Zgodbo svoje žene je še komentiral: "To ni eden izmed mojih največjih dosežkov. Vsega, kar se spomnim je, da sem se zbudil v zaporu Amersham in vprašal policista: 'Zakaj sem tu?'," ta mu je v odgovor povedal, da je bil aretiran zaradi poskusa umora svoje žene.

Dogodku je sledilo 6-mesečno zdravljenje, medtem pa se je Sharon odločila, da bo z njim, ne glede na vse ostalo, predvsem zaradi otrok. Zakonca sta zdaj poročena že 38 let in živita v Los Angelesu.