Kelly se bo morala kmalu zglasiti na sodišču. Foto: EPA
Kelly se bo morala kmalu zglasiti na sodišču. Foto: EPA

Zdaj že nekdanja ljubica glavnega pevca skupine Black Sabbath Michelle Pugh Kelly očita blatenje dobrega imena, iz tožbe, ki jo je vložila na višje sodišče v Los Angelesu, pa je razvidno, da se je zaradi Kellyjinih tvitov počutila "osramočeno, ustrahovano in nadlegovano".

Hčerka slavnega rokerja se je na zvezdniško frizerko prek družbenih omrežij spravila maja, ko je na dan prišla novica, da je 67-letnik Sharon, s katero sta poročena že skoraj 34 let, varal.

Z ljubico obračunavala prek družbenih omrežij
Zakonca, ki sta v preteklosti že prestala težko obdobje zaradi Ozzyjevega popivanja in jemanja mamil, sta se za nekaj časa celo razšla. Kelly, ki so očetova dejanja očitno močno prizadela, pa se je lotila Pughove. Med drugim je na Twitterju razkrila njeno telefonsko številko, jo zmerjala z lahko žensko in jo obtožila zlorabe starejših.

Pughovo, ki je Ozzyja označila za ljubezen svojega življenja, je povedala, da je po Kellyjini zaslugi izgubila veliko strank, zaradi nenehnih klicev, ki so se po objavi telefonske številke na Twitterju vrstili v frizerskem salonu, pa je izgubila službo, še poroča Rolling Stone.

Ozzy, ki se je s Pughovo za ženinim hrbtom videval kar tri leta, je v sredo povedal, da mu je žal, da je Pughova "njun izključno seksualni odnos napačno razumela".