V zakonu sta zdržala natanko 12 dni. Foto: AP
V zakonu sta zdržala natanko 12 dni. Foto: AP

Kot piše ameriški People, sta se nekdanja Playboyeva zajčica in hollywoodski mogotec razšla.

"Hvaležna bi bila za vašo podporo, saj se razhajava, da premisliva, kaj želiva od življenja in drug od drugega. Življenje je potovanje, ljubezen pa je proces." Ob tem je 52-letna igralka v izjavi za Hollywood Reporter dodala še, da sta se z 22 let starejšim producentom vzajemno odločila, da prestavita formalizacijo poročnega lista. Kot je povedal neimenovani vir za THR, par po poroki še ni vložil pravne dokumentacije za poročni list.

Novica o razhodu prihaja osem dni po tem, ko je Pamela na Instagramu razkrila, da je pred ožjimi družinskimi člani in prijatelji na skrivaj skočila v zakonski jarem s Petersom. "Zelo sta zaljubljena in poročila sta se včeraj," je 21. januarja novico o poroki potrdil predstavnik Andersonove.

Sorodna novica "Dokaz, da ima Bog načrt": Pamela Anderson petič le našla srečo v ljubezni?

Zvenelo je kot prava hollywoodska romanca
Vplivni producent in igralka sta se spoznala pred več kot tremi desetletji, in sicer na neki zabavi v Playboyevi graščini. Pamela je Jona v trenutku osvojila, nekaj časa sta se videvala, nato pa sta se njuni poti razšli.

Po toliko letih sta se spet našla, a tokrat Peters ni izgubljal časa in je svojo mladostno ljubezen popeljal pred matičarja. "Vsepovsod po svetu so lepe ženske. Lahko bi izbral, katero koli bi hotel, ampak – že 35 let – želim le njo. Zmešala me je – in to v dobrem smislu," je Peters za Hollywood Reporter komentiral nenaden skok v zakonski jarem.

Peti zakon – neuspešen
Za oba tako ni uspel niti peti zakon. Pamela je bila štirikrat poročena: z bobnarjem zasedbe Mötley Crüe, Tommyjem Leejem, s katerim ima tudi dva zdaj že odrasla sinova, pozneje še z enim glasbenikom, Kidom Rockom, nato pa dvakrat z igralcem pokra Rickom Salomonom.

Tudi Peters ima za seboj štiri propadle zakone: najprej je bil za kratek čas poročen z neznano Henrietto Zampitello, med letoma 1964 in 1977 z igralko in pevko Lesley AnnWarren, pozneje se je zapletel v dolgoletno vihravo romanco z Barbro Streisand, s katero sta se spoznala na snemanju komedije Kaj te mož pušča samo (For Pete's Sake), nato je zvestobo obljubil že omenjeni Christine Forsyth-Peters, med letoma 2001 in 2004 pa je bil poročen z Mindy Peters.