Andersonova bo prihodnje leto dopolnila 50 let. Foto: EPA
Andersonova bo prihodnje leto dopolnila 50 let. Foto: EPA

49-letna igralka je v fazi življenja, kjer je začela sprejemati svojo naravno lepoto. Ko so jo v pogovoru za revijo W vprašali, ali obžaluje kakšno dejanje, ki ga je storila v imenu lepote, je samo pogledala proti oprsju in dejala: "Saj vam ni treba poudariti."

"Vem, da zveni zelo klišejsko, ampak sreča ima veliko opravka z lepoto. Mir je zelo pomemben, da se počutiš lepega in samozavestnega. In pri tem ni pomembno, ali uporabljaš ličila ali ne," je dejala Andersonova.

Podobne opazke je pred časom imela tudi njena stanovska kolegica Courteney Cox. "Storila sem stvari, ki sem jih obžalovala. K sreči so to stvari, ki se rešijo in minejo. Kar je dobro, ker z njimi nisem vedno bila videti najbolje," je dejala igralka. Prav tako pa je priznala, da se je počutila stisnjena v kot zaradi pričakovanj, kakšna naj bi bila videti, ko bo starejša.

Andersonova se po drugi strani ne obremenjuje s pritiski javnosti. In priznava, da uživa v staranju. "Imam čudovite starejše vzornice, med njimi svojo neverjetno mamo. Staranje ne pomeni konca. Vem, da se lahko veselim še številnih stvari," je sklenila nekdanja zvezdnica serije Obalna straža.