Paris si po lastnih besedah želi vsaj dva otroka, najraje bi imela kar dvojčka. Foto: EPA
Paris si po lastnih besedah želi vsaj dva otroka, najraje bi imela kar dvojčka. Foto: EPA

Igralka, pevka in estradnica Paris Hilton je v sanjskem obredu na njenem posestvu v Bel-Airu dahnila usodni da in se poročila s svojim izbrancem Carterjem Reumom. Po poročanju portala Page Six bo poroka trajala tri dni, poleg sprejema v Bel-Airu pa bo vključevala še zabavo na pomolu Santa Monica in elegantno galavečerjo v soboto.

Foto: EPA
Foto: EPA

Paris je že v prvem dnevu zamenjala več ekstravagantnih oprav in priznala, da je menjava oblačil med najljubšimi deli vsake prave zabave. Njen novi mož, sicer pisatelj, vlagatelj in podjetnik, pa po njenih besedah ne bo menjal svojega videza. "Ni tako zahteven, kot sem jaz," se je ob tem nasmejala Hilton.

Par se je javno prvič predstavil aprila lani, ravno ob začetku pandemije, in se zaročil letos februarja. Zaročila sta se na zasebnem otoku, kjer ji je podaril edinstven smaragdni prstan z velikim diamantom, ki ga je zasnoval draguljar Jean Dousset.

Hilton je že od vsega začetka popolnoma očarana nad svojim novim možem in številni opazovalci namigujejo, da je Reum moški, ki je končno umiril divjo dedinjo ogromne hotelske zapuščine družine Hilton. "On je preprosto moj sanjski moški in je 100-odstotno tisti pravi," se je Hilton nad njim navduševala v intervjuju mesec pred poroko. "Stalno se pogovarjava o načrtovanju poroke in imenih otrok. Zelo se veselim življenja z njim in vesela sem, da bom končno zaživela normalno življenje."

Paris je v zadnjih mesecih tudi priznala, da je v prejšnjih razmerjih prestajala stvari, ki jih nihče ne bi smel. Med drugim je za svoje težave okrivila svoje izkušnje v srednji šoli Provo Canyon, kjer je po lastnih besedah trpela leta čustvenega izsiljevanja in zlorab. "Tako sem se navadila na neprimerno vedenje in zlorabe, da sem se počutila, kot da je to običajno."

Kot je še povedala Hilton, so vse njene prejšnje zveze sledile istim vzorcem. Najprej je bila nekaj mesecev zaljubljena v prijaznega moškega, ki pa je počasi pokazal svoj pravi jaz in jo začel nadzirati in omejevati. Verbalne zlorabe in nasilje so se včasih spremenili celo v fizično, sama pa pogosto ni prepoznala nasilnih življenjskih vzorcev, v katerih je živela.