Paris se je znova znašla na drugi strani zakona. Foto: EPA
Paris se je znova znašla na drugi strani zakona. Foto: EPA

29-letnica se je znašla na sopotnikovem sedežu avtomobila, ki ga je vozil njen prijatelj. Možje v modrem so videli, da se iz avtomobila kadi dim, podoben tistemu, ki nastaja med kajenjem marihuane, in vozilo ustavili, je za AP razložil predstavnik za stike z javnostjo lasvegaške policije Marcus Martin.

Med preiskavo so policisti pri Paris našli mamilo, poznejša testiranja pa so pokazala, da gre za kokain. Martin pri tem ni vedel, kakšno količino so zasegli. Policija ni sporočila imena voznika, predstavnik policije pa je dodal, da ni prepričan, ali je bil tudi on aretiran. Zvezdnico so hitro spoznali naključni mimoidoči in se začeli zbirati okoli kraja, kjer je bilo vozilo parkirano med preiskovanjem.

V tretje gre rado, tudi če si Paris
To pa je že tretjič letos, da so Paris aretirali zaradi posedovanja mamil. Po južnoafriških je obiskala še policijske prostore na Korziki. V torbici ameriške hotelske dedinje so na letališču v Figariju odkrili en gram marihuane, kar je bilo dovolj, da so jo odpeljali na zaslišanje.

Za rešetkami preživela 23 dni
Hiltonova je bila leta 2007 zaradi vožnje pod vplivom alkohola obsojena na zaporno kazen 45 dni, za rešetkami pa je nato prenočila 23-krat.