Nerazdružljivi blondinka Paris in čivava Tinkerbell. Foto: Reuters
Nerazdružljivi blondinka Paris in čivava Tinkerbell. Foto: Reuters
Tinky je skupaj s Paris in Nicole Richie na kratko okusila življenje navadnih smrtnikov. Foto: Reuters

"Moje srce je zlomljeno. Tako žalostna in potrta sem. Po 14 skupnih letih je moja mala Tinkerbell preminila zaradi starosti. Bila je tako posebna in neverjetna duša. Skupaj sva toliko prestali. Pogrešala jo bom in mislila nanjo do konca življenja. Rada te imam, Tinky, legenda si in nikoli te ne bom pozabila," je 34-letna Paris zapisala v posvetilu na omrežju Instagram.

Tinkerbell je bila ob Paris vse od njenih začetkov naskoka na slavo, leta 2004 je miniaturni kužek celo izginil in Paris je za njeno vrnitev najditelju ponudila 5.000 dolarjev. Pozneje se je čivava od nekod le pojavila, Hiltonova pa ni javno pojasnjevala, od kod. Prav navezi Paris in Tinky so mnogi pripisovali zasluge za vzpon priljubljenosti miniaturnih "psov za v torbico".

Tinkerbell je skupaj s Paris pozirala v oglasni kampanji za Guess, nepogrešljiva je bila tudi v resničnostnem šovu The Simple Life, v katerem je slavna bogataška hči nastopala z nič manj razvajeno prijateljico Nicole Richie. Psička ni manjkala na nobenem omembe vrednem družabnem dogodku in je paparacem skupaj z lastnico marljivo pozirala na rdečih preprogah.

Paris je Tinkerbell kupila leta 2002, kužka si je zaželela po ogledu filma Blondinka s Harvarda, v katerem je ob lik Reese Witherspoon nastopal prikupen žepni kužek. Pozneje si je omislila še kar nekaj štirinožnih prijateljčkov, skupno je imela Hiltonova do Tinkyjinega slovesa sedem psov.