Paris pri 13 vstopa v svet šovbiznisa. Foto: EPA
Paris pri 13 vstopa v svet šovbiznisa. Foto: EPA

Hčer pokojnega pevca Michaela Jacksona je v svoji oddaji The Ellen DeGeneres Show namreč gostila priljubljena ameriška voditeljica in komičarka Ellen DeGeneres.

V pogovoru z DeGeneresovo se je deklica spomnila svojega zgodnjega otroštva, spregovorila pa je tudi o, po mnenju mnogih, čudnem obnašanju Michaela Jacksona, ki je svojim malčkom ob izhodu v javnost na obraz nadel masko.

"To je neumno, zakaj moram nositi masko, sem se spraševala takrat, a šele pozneje sem dojela, da je bilo to dobro. Očka nas je želel le zaščititi in je vedno poudarjal, da to počne za naše dobro."

Paris je pred kratkim dobila svojo prvo filmsko vlogo, nastopila bo v fantazijskem filmu Lundon's Bridge and the Three Keys, za igro pa jo je navdušil ravno Michael: "Ko sem bila zelo majhna, je očka nastopil v filmu Moonwalker in vedela sem, da zelo dobro poje, nisem pa vedela, da zna tudi igrati. Videla sem filmček in rekla sem si: želim biti kot on."

Jacksonova hči je dejala tudi, da ima normalno otroštvo: "Ko sem prišla v Buckley (šola, op. a.), niso vedeli, kdo sem. Bila sem srečna, ker sem imela priložnost biti 'normalen' otrok v šoli."