Foto: EPA
Foto: EPA

Starleta je za prihajajoči dokumentarni film This is Paris opisala izkušnjo iz preteklosti, zaradi katere je pristala na naslovnicah tabloidov po vsem svetu.

Leta 2001 sta z znanim igralcem pokra, ki je 13 let starejši od nje, posnela vročo akcijo med rjuhami, a posnetka Rick ni ohranil v domači vitrini, ampak ga je po njunem razhodu leta 2003 javno objavil pod naslovom 1 Night in Paris (Ena noč v Paris).

"To je bila pri 18 letih moja prva resna zveza. Tako zelo sem bila zaljubljena vanj in želela sem ga osrečiti. Spominjam se, da je nenadoma ven potegnil kamero in silil vame, naj to storim. Bilo je, kot da sem digitalno posiljena," opisuje danes 39-letna plavolaska.

"Šlo je za zasebne trenutke neke najstnice, ki glave takrat ni imela na pravem mestu, toda vsi so to gledali in se smejali, kot da gre za nekaj zabavnega. Potem pa so me prikazali kot slabega človeka, kot da sem naredila nekaj grdega," pripoveduje, kako si je takrat obupano želela ljubezni, vendar je našla najslabšega mogočega človeka za to.

Sorodna novica Paris Hilton v prihajajočem filmu spregovorila o svojih toksičnih razmerjih

Pravi, da bo stvar obžalovala do konca življenja: "Bila sem mlada in zaljubljena, zaupala sem napačnemu človeku in dovolila sem, da se to zgodi."

Opozorila je tudi mlada dekleta v podobni situaciji, ki si želijo ljubezni: "Zaupaš jim, da bodo ohranili zasebnost, vendar nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo, saj se ljudje spreminjajo in dobri fantje lahko postanejo slabi."

Toksična razmerja v preteklosti

Ko je bila Paris med odraščanjem v svoji uporniški fazi, sta jo starša poslala v številne internate, kot zadnjega v šolo Provo Canyon v ameriški zvezni državi Utah. Policija se je v treh letih odzvala na 56 prijav napada in na 25 spolnih prestopkov.

"Na Provu sem se tega tako navadila, da je to zame postalo nekaj običajnega," Paris pojasnjuje nezdrava razmerja v preteklosti. Zdaj se že skoraj leto dni sestaja s podjetnikom Carterjem Reumom, pri katerem je, kot pravi, končno našla varnost.