Paul je dokazal, da je kavalir, in je Heather ob njenem rojstnem dnevu poslal darilo. Foto: EPA
Paul je dokazal, da je kavalir, in je Heather ob njenem rojstnem dnevu poslal darilo. Foto: EPA

Nekdanji Beatle je na Otoku precej osovraženi Heather, ki je v soboto, 12. januarja, dopolnila 40 let, poleg 2.600 evrov vredne Cartierjeve ure in 6.500 evrov vrednega darilnega bona za ekskluzivno londonsko trgovino Harvey Nichols poslal še sporočilce, v katerem ji je zaželel "čudovit dan, kljub temu, kar se je zgodilo. Upam, da bova prijatelja. P x".

Paul ji je podaril še izbor luksuznih izdelkov za lase in lepoto ter uokvirjeno sliko, ki jo je narisala njuna hči Beatrice.

Vohuni nad Paula?
Čeprav se zdi, da skuša Paul izboljšati odnose z nekdanjim modelom, pa naj bi Heather najela firmo, ki naj bi vohunila za njim. Nekdanji vohun MI5 naj bi Paulu sledil na vsakem koraku, da bi ga zasačil pijanega in Heather tako omogočil polno skrbništvo nad štiriletno Beatrice. Skupino vohunov naj bi najela teden pred božičem, a je bila besna, ko je odkrila, da 65-letnik ni pil, saj je še vedno okreval po operaciji na srcu.

Nekdanja manekenka hoče očrniti Beatla
Neki vir je za britanske časopise povedal, da je bila Heather prepričana, da bo Paul s svojimi prijatelji odšel popivat in da ga bo pri tem zasačila. "Če hoče Paul s svojimi prijatelji spiti nekaj kozarcev, to ne pomeni, da je slab oče, a Heather se oprijema vsake bilke in hoče očrniti Paula."