Phil Collins z Orianne leta 2016. Foto: EPA
Phil Collins z Orianne leta 2016. Foto: EPA

Ameriški TMZ poroča, da Orianne noče zapustiti doma,v katerem živita skupaj s sinovoma – 19-letnim Nicholasom in 15-letnim Matthewom.

Razlog za spor naj bi ležal v tem, da se je Orianne avgusta znova poročila. V Las Vegas se je odpravila pod pretvezo, da gre na službeno potovanje, v resnici pa naj bi drugemu moškemu dahnila da, se TMZ sklicuje na neimenovane vire.

Collins je dal svoji partnerici čas do petka za odhod, a tega ni storila, obenem naj bi mu zagrozila, da bo razkrila stvari o njem in da se bosta znova morala pogajati o razhodu, zato naj bi se Collins še ta teden obrnil na sodišče po pomoč.

Danes 69-letni pevec in 46-letna oblikovalka nakita sta se ločila leta 2006 po šestih letih zakona. Collins je takrat odkorakal s sodišča kot poraženec, saj je moral svoji nekdanji ženi izplačati zajeten kupček denarja – 25 milijonov britanskih funtov.

Deset let pozneje sta se pobotala, a poročila se nista.

Predstavnik pevca zadeve ni komentiral, oblikovalkin odvetnik pa je za The Sun povedal, "da bodo z gospodom Collinsom opravili na sodišču, in ne v tračarski reviji".

Pred tem je bil Collins poročen že dvakrat. Iz prvega zakona z Andreo Bertorelli ima sina Simona, skupaj pa sta z Bertorellijevo posvojila tudi hčerko Joely. Iz drugega zakona z Jill Tavelman pa ima hčerko Lily Collins, ki je igralka.