Pique je dejal:
Pique je dejal: "Verjamem, da te ljubezen spremeni, pomaga ti, da stvari vidiš drugače. Ko sem bil še samski, sem se posvečal samo nogometu in prijateljem, zdaj pa so se prioritete spremenile." Foto: EPA
Shakira, Gerard
Nogometaši Barcelone se Shakiri občasno pridružijo tudi na odru. Foto: EPA

Nogometni zvezdnik, igralec Barcelone in španske reprezentance, je veselo novico objavil na Twitterju, v španščini je zapisal: "Rodil se je najin sin. Sva zelo srečna, hvala vsem za čestitke!"

Piquejevi šali so številni mediji nasedli, na rojstvo prvega otroka zvezdniškega parčka pa bo treba počakati še kakšen mesec. Shakira je namreč v osmem mesecu nosečnosti.

Nov album, sodelovanje v oddaji ...
35-letna Kolumbijka se kljub novi vlogi ne namerava - niti začasno - umakniti z glasbene scene, prav nasprotno, pripravlja nov album, ki ga bo predstavila v prihodnjih mesecih. "Pred porodom se ni želela odločiti za ta korak, ker bo šla na turnejo raje pozneje, ko bo otrok že rojen," je njen izbranec pred kratkim povedal v nekem radijskem intervjuju. Pique je še dodal: "Na albumu bo zelo verjetno tudi ena pesem v katalonskem jeziku, verjetno z naslovom Boig per tu (Nora nate)."

Da bo imela poleg materinstva polne roke dela s kariero, pa dokazuje tudi novica, da bo kmalu nadomestila Christino Aguilero v sodniški vlogi v pevski resničnostni oddaji The Voice.

"Trapastega imena, kot je Ulisito, zagotovo ne bova izbrala"
Shakira in deset let mlajši Pique sta par od marca lani. Shakira se je v njegovem objemu znašla le dva meseca po tem, ko je prekinila dolgo, enajstletno razmerje z Antoniom de la Ruo, sinom nekdanjega argentinskega predsednika. Nosečnost sta javnosti razkrila septembra, na začetku decembra pa je presrečni nogometaš na Twitterju objavil tudi fotografijo ultrazvoka svojega otroka.

O imenu pa se še pogovarjata. "Preprosto ne moreva se odločiti. Mediji so poročali, da bi ga lahko poimenovala Ulisito, a to je res trapasto ime, novinarji si včasih res izmišljujejo vse mogoče. Omenjali so tudi ime Biel, ki nama je sicer všeč, a mislim, da vseeno ne bo pravo. Počakajte še malo," je dejal pred dnevi.

Španski mediji pa poročajo tudi, da je njun otrok že od prve minute življenja član znamenitega nogometnega kluba Barcelona. Pique je namreč dejal, da bo posnemal potezo svojih staršev, ki so ga med navijače "blaugrane" vpisali že kmalu po rojstvu, za svoje 25-letno članstvo v klubu je zato pred kratkim prejel tudi srebrni znak. "Starši in stari starši so mi že zelo zgodaj pokazali, kaj pomeni biti pravi navijač, navijač s srcem, pripadnik Barcelone do smrti," je dejal pred kratkim. "To želim naučiti tudi svojega sina."