Foto: Reuters
Foto: Reuters

Razmerje med njima se je, kot kaže, začelo pred 4. junijem, ko sta s kolumbijsko popzvezdnico Shakiro oznanila razhod. Kot je zapisal španski Vanitatis, ki se sklicuje na vire, blizu nogometašu, je ta začel novo poglavje v svojem življenju že mnogo pred omenjenim datumom.

Najprej se je pisalo, da sta se Pique in Chia Marti spoznala v nogometaševem podjetju Kosmos, kjer je plavolaska delala kot hostesa. A kot piše Vanitatis, poroča pa Marca, je bila Clara tudi natakarica v nočnem klubu in ravno tam, naj bi preskočile iskrice med njima.

Pique naj bi 23-letno študentko odnosov z javnostmi iz Barcelone že predstavil svojim staršem in otrokoma.

In kaj naj vse pravi Shakira? Bila naj bi besna, ker je Pique kršil sklenjen dogovor, da se eno leto ne bosta pojavljala v javnosti z morebitnimi novimi partnerji. S tem sta želela zaščititi otroka pred medijskimi napisi.

"Žal nama je, da potrjujeva ločitev. V dobro najinih otrok, ki so najina najvišja prioriteta, spoštujte našo zasebnost. Hvala za razumevanje," je pevka junija komentirala razhod. Pevka in nogometaš imata dva sinova – sedemletnega Sasho in devetletnega Milana.

Shakira naj bi se z otrokoma preselila v Miami.