Sestri Deschanel bosta zibali ob približno istem času. Foto: Reuters
Sestri Deschanel bosta zibali ob približno istem času. Foto: Reuters

34-letna igralka in 42-letni producent, ki sta skupaj komaj pet mesecev, bosta starša postala poleti. "Z Jacobom sva naravnost presrečna. Komaj čakava, da spoznava najinega malega," je povedala simpatična igralka za revijo People.

Deschanelova in Pechenik sta postala par kmalu zatem, ko se je ona razšla s scenaristom Jamiejem Lindnom, s katerim je hodila dve leti, predtem pa je bila poročena s pevcem skupine Death Cab for Cutie Benom Gibbardom, od katerega se je ločila leta 2012.

Zanimivo je, da je igralka še avgusta lani v intervju za InStyle razlagala, kako prezira odgovarjati na vprašanja o širitvi družine. "Ko sem bila poročena, je bila to prva stvar, ki so jo ljudje hoteli vedeti. Kot da vsaka ženska komaj čaka, da rodi! Ne bi rekla. Nihče ne sprašuje moških o tem. In z vsakega tabloida kričijo naslovi, kot "Noseča in sama!" Kot da so obtičali v nekem idealu iz 50. let, kako bi morala ženska živeti svoje življenje. Materinstvo nikakor ni nekaj, kar bi me definiralo."

Povsem po naključju se Zooeyjina nosečnost prekriva z nosečnostjo njene starejše sestre, zvezdnice serije Kosti Emily Deschanel, ki z možem Davidom Hornsbyjem pričakuje drugega otroka. Njun prvorojenec Henry je na svet prijokal leta 2011.